Over ons

Pontiflex is opgericht door Hotpot Amsterdam vof en Acquisto Inter bv. Het gepatenteerde concept van de Pontiflex-bruggen is ontwikkeld door Hotpot Amsterdam.

 

Joris Vermeulen Oprichter en mede-eigenaar van Hotpot, bureau voor vernieuwende projecten en communicatietrajecten die bijdragen aan een betere leefomgeving. Hij houdt zich al sinds 2005 professioneel met fietsbruggen bezig, heeft het Pontiflex-concept bedacht en is eindverantwoordelijk voor de techniek en de communicatie.

Ronald Smallenburg Ondernemer en eigenaar van Acquisto Inter bv, bureau voor interim management, fondsenwerving en public affairs. Hij is zakelijk eindverantwoordelijke.

Janine Jansen Ervaren grafisch ontwerper en fotograaf, mede-eigenaar van Hotpot Amsterdam. Binnen Pontiflex is ze adviseur op het vlak van vormgeving/communicatie.

Martin Damman Initiatiefnemer BouwCirculair en partner SustCon vof. Hij is expert op het vlak van duurzaam bouwen, met name met duurzaam beton. Beton is in de regel noodzakelijk voor landhoofden (de fundamenten van een brug op de oevers).